Автоматичен диспенсър за течен сапун и препарати за съдове

Осигурете си най-чистия начин за измиване с нашият автоматичен диспенсър за течен сапун ! Просто поставете ръката си под него и ще получите перфектно количество сапун! Поредната идея, с която ще улесним вашето ежедневие... Защото тя е интелигентна и полезна!

Уредът е изключително лесен и удобен за употреба. Поставяте батериите (устройството работи с 4 броя батерии ААА),  пълните с течен сапун  или препарат за съдове по Ваш избор и поставяте където пожелаете – на мивката, в банята или където на друго място ще Ви трябва.

Характеристики : 

  • Soap Magic работи с всички видове течни сапуни, лосиони, шампоани, ръчни дезинфектанти, и др.
  • Без микроби -  дори не трябва да го докосвате.
  • Можете да го използвате и с препарат за миене на съдове, с дезинфектант за ръце и дори с любимия си лосион за ръце и тяло.Използвайте го в банята за по-хигиенично миене на ръцете, в кухнята, за да спрете разпространението на мръсотии, докато готвите.
  • Работи с 4 x ААА батерии/не са включени в комплекта/ и това ви позволява да го ползвате навсякъде.
  • Soap Magic е с достатъчно елегантен дизайн, подходящ за красива баня, a едновременно с това е и достатъчно издръжлив за дълготрайна употреба.​
  • Тегло : 1кг.

 

25,00 лв. 20,00 лв.
Доставка
Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 2 рабoтни дни като цената за доставка до офис на спиди е - 4лв, до офис на еконт 4,5лв. а до точен адрес - 5лв. При поръчка над 40лв. получавате безплатна доставка!