Домашна система за избелване на зъби White Light

Действие - Методът за избелване с активна съставка карбамид пероксид е тестван в професионалната стоматологичната практика по целия свят в продължение на години и е доказал високата си ефективност и безопасност при употреба.


Ефекта на избелване на зъби при употреба на Система за избелване на зъби White Light е от 6 месеца до 2 години в зависимост от денталната хигиена и ограниченото приемане на храни и напитки с оцветяващи свойства като червено вино, кафе, чай, цигари и др.

Системата WHITELIGHT притежава всички предимства на нормалната лазерна процедура за избелване на зъбите, като същевременно е по-ефективна, на достъпна ниска цена, с привлекателен външен вид и лесна за употреба. Избелване на зъбите при стоматолог е над 300-500 лв.

Начин на употреба:

1. Зъбите се измиват с нормална паста за зъби

2. Нанася се тясна ивица гел по вътрешните стени на силиконовата "захапка" - горе и долу

3. Захапката се поставя в устата така че да прилепне по зъбите.

4. LED уредът се поставя върху "захапката" и се включва

5. Уредът се изключва автоматично след 10 минути. Могат да се прават до 3 цикъла х10 мин. при една процедура на избелване. Това е най-интензивното темпо за избелване в продължение до 5 дни

След употреба силиконовата захапка се мие с топла вода а излъчвателят се забърсва с влажна кърпа (не се потапя във вода).

30,00 лв. 12,40 лв.
Доставка
Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 2 рабoтни дни като цената за доставка до офис на еконт е - 4лв, а до точен адрес - 5лв. При поръчка над 40лв. получавате безплатна доставка!