Олекотени ортопедични стелки при плоскостъпие

Стелките са изработени от качествен материал. Осигуряват меко и удобно стъпване, подходяща опора на свода, а също така поддържат в правилно положение петата и глезена, като ги предпазват от извъртане навътре (т.нар. свръх-пронация).

Стелките за плоскостъпие имат специален супинаторен клин, който изпълнява тази функция. Размера може да се регулира от 36 до 40 номер за жени и от 41 до 46 за мъже, като се изрязва излишната част по начертани за целта линии. Цената е за чифт. 


Носенето на стелки е консервативен, неоперативен метод за лечение на плоскостъпие. Плоскостъпието, или така нареченият дюстабан, е често срещан биомеханичен проблем, появяващ се в процеса на ходене, когато сводът на стъпалото пропада под тежестта на теглото, което носи. Резултатът може, да бъде извънредно натоварване или възпаление на плантарната фасция, свързани с остри болки, а също и възникване на други проблеми на стъпалото и опорно-двигателния апарат.

20,80 лв. 12,00 лв.
Базова цена: 12,00 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 2 рабoтни дни като цената за доставка до офис на еконт е - 4лв, а до точен адрес - 5лв. При поръчка над 40лв. получавате безплатна доставка!