Уред за декорация на плодове и зеленчуци

  • Кат. номер: 58994

Пълна наслада – здравословна храна в красиви форми! 

Коя домакиня не си мечтае за онези красиво декорирани салатки от кулинарните предавания? 

Спираловидната резачка ще сътвори идеалните ивици от репички, краставици, моркови, тиквички и много други зеленчуци. С резачката Spiral Slicer създавате красота дори в една обикновена салата.
Внесете малко екстетика дори и в обикновените салати с резачката за зеленчуци в спираловидна форма Spiral Slicer. Вашият шедьовър ще включва идеални ивици от репички, краставици, моркови, тиквички и много други зеленчуци. 

Уредът за зеленчукови и плодови спирали е приспособление, с което без никакви усилия нарязвате плодове и зеленчуци на дълги тънки ивици, които впоследствие могат да бъдат аранжирани по най-различни начини. Направете салатата още по-вкусна и интересна!

Спирализаторите ни дават чудесна възможност, да разнообразим вида на храната си и да се позабавляваме, докато я приготвяме. Направата на спагети от тиквичка, морков или краставичка е истинско удоволствие, както за нас, така и за децата! 

Здравословно, диетично и красиво - една салата, която можете да приготвите с този многофункционален инструмент за плодови и зеленчукови спирали, може да бъде много повече от обикновена салата! 

Уредът е малък и компактен . Не заема място и може да бъде прибран и в най-малкото шкафче.

Основно предимство е, че няма външни остриета, което го прави изключително безопасен. Няма порязани пръсти или отрязани нокти. Може да се използва дори и от децата, когато желаят да ви помагат при приготвяне на храната.
Вече имате възможност да приготвяте чудни салати и ястия като истински професионалист, а това ще създаде радост и наслада на вас и семейството ви. Гостите ви ще бъдат изненадани от красивите блюда.

Друго качесво на уреда е бързината,с която ще сесправите – само за няколко минути ще имате уникална салата от различни зеленчуци.

Цената е ниска и съвсем достъпна – не губете време.

На спирали се нарязват всички твърди плодове и зеленчуци, като те запазват своята свежест и форма и всички витамини са непокътнати. Навийте лентичките на спирали,или други форми,които създава вашето въображение и след това ги използвайте за декорация.

С помощта на уреда създайте ферия от плодове и зеленчуци и нека съседките ви завиждат.

Характеристики: 
• Изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана;
• Почиства се лесно и бързо;
• Уредът е идеален за съдомиялна машина.
 
15,00 лв. 9,00 лв.
Доставка
Доставка

Доставката на избраната от вас стока/и се извършва до адрес или до офис на еконт в срок от 2 рабoтни дни като цената за доставка до офис на спиди е - 4лв, до офис на еконт 4,5лв. а до точен адрес - 5лв. При поръчка над 40лв. получавате безплатна доставка!